Fedasil zoekt permanente artsen

Fedasil is het federaal agentschap verantwoordelijk voor de opvang van asielzoekers en voorziet in de medische, psychische en sociale begeleiding. De federale collectieve centra, waar asielzoekers voor een deel verblijven, zijn voor de regio noord gelegen in Arendonk, Broechem-Ranst, Brussel, Kapellen, Lubbeek, Poelkapelle en St-Truiden. Zij hebben een eigen medische dienst waar de eerstelijnszorgen verzekerd worden.

Voor verschillende centra zijn we op zoek naar gemotiveerde collega’s die bereid zijn om op permanente basis het bestaand team van artsen, verpleegkundigen en medisch secretariaat te versterken. Als permanent arts biedt je eerstelijns zorgen aan de centrumbewoners en garandeert een adequate medische opvolging van de asielzoeker, met bijzondere aandacht voor de specificiteit van de doelgroep. Je bewaakt mee de algemene gezondheidssituatie binnen het centrum. Je bouwt mee aan een functioneel netwerk van relevante eerste- en tweedelijns instanties en zorgverstrekkers.

Je bent een arts met zelfstandig statuut en werkt via honorarium per prestatie. Daarnaast heb je een conventie met het agentschap die de samenwerking formaliseert en voorziet in een vergoeding voor prestaties geleverd buiten de consultaties. Je bent minimum 3 dagdelen per week beschikbaar. Tijdens deze uren worden voldoende prestaties voorzien. Werkuren zijn overeen te komen. Er is geen wachtdienst- of weekendwerk.

De cel Medisch Beheer verwelkomt je regelmatig op doelgroepgerichte bijscholingen en ontmoetingen met collega’s, en is steeds bereikbaar om je te helpen met persoonlijke vragen.

Als je kiest voor Fedasil, dan kies je voor een multiculturele en boeiende werkomgeving. Door onze missie bevinden wij ons in het brandpunt van de maatschappij, van wereldpolitiek tot buurtbelang.

Interesse?
Graag contact opnemen met Dr. Annemie Hoogewys, coördinator regio noord.

Telefoonnummer: 
0475/660262
Resterene tijd: 81%
17/06/2017 (1 month)
Categorie: