Vervanging gezocht te Medisch Centrum Noord in Meer

www.medischcentrumnoord.be
Terbeeksestraat 20 bus 1
2321 Meer
(ongeveer 25 minuutjes ten noorden van Antwerpen)

We zijn een jonge opleidingspraktijk van drie gedreven artsen in een prachtig nieuw gebouw, met volledige praktijkondersteuning. Onze praktijk wordt gedragen door het hele team, eenieder draagt bij tot een kwalitatief hoogstaande zorg en samen zoeken we naar de beste manier om deze zorg te organiseren.

Onze praktijkassistente en tevens maatschappelijk werker combineert telefonie met praktijkorganisatie en garandeert een warm onthaal voor onze patiënten. We werken nauw samen met onze verpleegkundige welke verpleegkundige taken en eenvoudige protocolzorg op zich neemt. In huis werken we ook nog samen met een vroedvrouw, een psychologe en een diëtiste. Vanaf september 2017 start onze nieuwe HAIO. Overleg ivm patiënten, lopende zaken en interessante bijscholingen/artikels vindt twee maal per week plaats tijdens de middagpauze. In onze tuin bevindt zich het revalidatiegedeelte, waar twee kinesisten, één logopediste en een bewegingscoach onze patiënten verder begeleiden al dan niet dmv aquatherapie (www.aquanoord.be). Een maal per maand zitten we uitgebreider samen over de werking, toekomst en visie van onze praktijk.

Er is een weekwacht van 18u tot 8u, met ongeveer één wacht per maand en een georganiseerde weekendwacht in de wachtpost in Turnhout (ongeveer 8-10 wachten (12 uur) per jaar). We bevinden ons in impulseogebied.

We zoeken één of twee enthousiaste collega's om ons team te versterken. De patiëntenpopulatie is voldoende groot om twee artsen aan te trekken, dus kom je graag per koppel of met een bevriende collega, twijfel niet om langs te komen. Momenteel heeft elke arts één dag per week vrij en nemen we zes weken vakantie per jaar. Maar alles is bespreekbaar, ook parttime werken behoort tot de opties. Meedenken binnen ons concept is zeker een pluspunt en een garantie voor een stevige basis om op te bouwen!

Ben je wel geïnteresseerd in onze praktijk maar wil je (nog) geen langetermijn-engagement aangaan? U bent van harte welkom om een paar maanden te komen proeven.

Contact via vermanderlaetitia@hotmail.com of op 0032497486611.

Telefoonnummer: 
+32497486611
Resterene tijd: 84%
16/07/2017 (1 month)