Praktijk de Arke te Menen zoekt derde vaste collega

Resterene tijd: 10%
04/04/2018 (1 week)

Huisartspraktijk De Arke te Menen zoekt collega
We vormen een duopraktijk met 2 haio's en zijn op zoek naar een derde vaste collega wegens belangrijke groei van ons patiëntenbestand.
Praktisch:
-Vlotte organisatie: overwegend op afspraak, online agenda, weinig huisbezoeken, 41u secretariaat, nieuw praktijkgebouw 2014 met 4 kabinetten en een verpleegpost, al dan niet inkopen is bespreekbaar
-Impulseo gebied
-Weekendwacht vanaf vrijdagavond en goed draaiende wachtpost voor regio Menen-Rekkem-Wervik-Geluwe. 
-Deeltijds of voltijds uurrooster bespreekbaar
-Plannen tot samenwerking met diëtiste en eerstelijnspsychologe
Visie:
Overleg en samenwerking zijn een prioriteit. Via dagelijkse rapportering van de patiëntencontacten en wekelijks overlegmoment willen we kritisch blijven stilstaan bij ons medisch handelen en onze manier van werken op mekaar afstemmen.
EBM is hierbij een leidraad, een goed uitgebouwd EMD met Health One één van onze werkinstrumenten. Ook via rapporteren van navormingen en online opzoekwerk blijven we evolueren en in contact met wat zich in de tweede lijn afspeelt.
Patiëntenbestand is divers qua economische achtergrond, leeftijd, pathologie, en wordt gedeeld, waarbij we rekening houden met de voorkeur van de patiënt maar een evenwichtige werkverdeling tussen de artsen nastreven.
Er is aandacht voor psychosociale factoren die we via het Brugs model en de theorie van gedragsverandering in beweging proberen zetten. Niet-medicamenteuze aanpak krijgt veel aandacht.

 

Naam contactpersoon: 
Eline Goethaert
E-mail contactpersoon: 
Telefoonnummer contactpersoon: 
0497860140
Postcode: 
8930
Gemeente: 
Menen
Provincie: 
West-Vlaanderen
Functietitel: 
Groepspraktijk zoekt huisarts
Voltijds/deeltijds: 
Voltijds
Deeltijds
Duur: 
Onbepaalde duur