multidisciplinaire groepspraktijk zoekt enthousiaste collega voor verdere uitbouw kwaliteitsvolle eerstelijnsgeneeskunde

Resterene tijd: 79%
11/07/2018 (1 maand)

Wij zijn een enthousiaste groep huisartsen, in expansie, die samenwerken met een twaalftal paramedici en twee praktijkassistentes.

Wij oriënteren ons deels op het Scandinavisch model van huisartsgeneeskunde met uitbouw van zorgtrajecten, systematische organisatie van preventie en evidence based werken, ook dankzij de hulp van onze praktijkassistentes.

De paramedici helpen ons om onze holistische visie op de patiënt te ondersteunen zodat de patiënt kan groeien in kracht , patient empowerment, in plaats van afhankelijk te zijn van arts en medicatie.

Wij leiden ook haio's op en mikken daarbij vooral op de professionele ontwikkeling van ons allemaal door intensieve bijscholing en opleiding gestruktureerd binnen de praktijk en binnen de werkuren te organiseren.

Momenteel zijn wij bezig met de bouw van  een project dat dit allemaal onder 1 groter dak ( dan het huidige) optimaal kan laten functioneren.

Enthousiaste afgestudeerde artsen zouden hierbij nog een meerwaarde kunnen betekenen om het werk te verdelen.

Indien dit voor jou een perfecte match lijkt, neem dan contact op met dr Weerts An , 0498 48 40 29 of met dr Caroline Vanwelden , 0477 27 01 51.

of onze email-adressen : kabinet.vanwelden@telenet.be of an_weerts@hotmail.com

Meer informatie kan u al vinden op onze website :www.huisartsengroepmeerlaar.be 

misschien tot binnenkort !

 

 

Naam contactpersoon: 
Vanwelden Caroline
E-mail contactpersoon: 
Telefoonnummer contactpersoon: 
0477270151
Postcode: 
2430
Gemeente: 
Laakdal
Provincie: 
Antwerpen
Functietitel: 
huisarts
Voltijds/deeltijds: 
Voltijds
Duur: 
Onbepaalde duur