Huisartsenpraktijk Centrumartsen te Menen zoekt vierde collega

Resterene tijd: 0%
10/12/2017 (0 sec)

Dynamische groepspraktijk met 3 vaste artsen en een HAIO (erkende opleidingspraktijk) te Menen zoekt enthousiaste collega om het team te versterken. De modern ingerichte praktijk is gelegen midden in het centrum van Menen (prioritaire zone Impulseo I). De pathologie en de patiëntenpopulatie is erg gevarieerd.
 
Wij beschikken over een secretaresse en een praktijkassistente. Er is interesse om in de toekomst samen te werken met diëtiste en/of psycholoog. Wij werken met een elektronisch medisch dossier (Care Connect) en een elektronische agenda (sanmax) waar patiënten online afspraken kunnen maken.
 
Wij hebben 1 vaste avond praktijkwacht en in het weekend is er een georganiseerde wachtdienst met wachtpost (project 1733). Zie www.wachtpostdemeander.be/
 
Voltijds of deeltijds werken is mogelijk, mogelijkheid om een vrije namiddag te nemen, zaterdagconsultaties zijn vrijblijvend, alles is bespreekbaar.
 
Wij hechten veel belang aan samenwerking en EBM, en hebben op regelmatige basis praktijkoverleg waarbij een goede en vlotte sfeer heel belangrijk zijn.
 
Ga zeker ook eens op onze website kijken: http://www.nl.docvadis.be/centrumartsen/index.html
Interesse: mail naar centrumartsen@skynet.be of bel naar 0468/196218
 
Daphné Comyn
Kris Lamon
Pieter De Meulder

E-mail contactpersoon: 
Telefoonnummer contactpersoon: 
0468196218