HUISARTS voor GROEPSPRAKTIJK DIEST

Ben je een huisarts met een teamgeest ?  Heb je aandacht voor communicatie en voel je je goed in de eerste lijn, dicht bij de patiënt en ten midden van een divers zorglandschap?  Dan ben jij misschien de collega die in ons team past.
We werken op afspraak in een aangename goed georganiseerde praktijk met EMD (daktari),online agenda en moderne infrastructuur.   
We leren van mekaar tijdens het wekelijks praktijkoverleg, en houden regelmatig contact met collega’s in de eerste en tweede lijn.  We gaan voor kwalitatieve zorg en kiezen voor een invulling 30 uur per week patiëntencontact.  Je werk in de praktijk kan gecombineerd worden met een verrijkend project binnen of buiten de praktijk.
Deze jonge praktijk bied je de mogelijkheid om te starten met een team waarin we met 3 artsen in een open sfeer samenwerken.  Tegelijk is er ruimte voor je eigen professionele groei en ideeën. 
De praktijk is goed bereikbaar vanuit Leuven (25 min) of Hasselt (20min).  Diest is een toffe stad om te wonen en te werken: overzichtelijk zorglandschap, gevarieerd publiek, mooie mix tussen stedelijk en landelijke sfeer, groei van dynamisme en cultureel aanbod. 
Concreet: najaar 2017 of in overleg, werkinvulling bespreekbaar, samenwerking met perspectief op associatie, eventueel tijdelijke samenwerking
Herken je jezelf in deze visie?  Wil je meer weten?  caroline@praktijkhuisdewijngaard.be

Telefoonnummer: 
0498696877
Resterene tijd: 73%
01/10/2017 (1 maand)