Collega huisarts gezocht te Bertem

Groepspraktijk van momenteel 4 huisartsen is op zoek naar een collega ter versterking wegens gelijktijdig pensioen van twee collega's in december 2017. Je zal samenwerken met de twee overblijvende jonge collega's. Na een proefjaar is associatie mogelijk. Het uurrooster is bespreekbaar en wij vinden een werk/privébalans zeer belangrijk. Starten kan vanaf januari 2017, maar hierover kan overlegd worden.
 
De praktijk is goed gelegen net buiten de dorpskern van Bertem, vlak bij centrum van Leuven en autosnelwegen E40 en E314. Wij hebben momenteel 2 consultatieruimtes, werken enkel op afspraak met een online agendasysteem en gebruiken Health One. De wachtdiensten worden via wachtkring HUBOB georganiseerd vanuit het kabinet en met een telesecretariaat.
 
Op termijn zal de praktijk gereorganiseerd worden, met optimalisatie van de werking en uitbouwen van de mogelijkheid tot kleine heelkunde/spirometrie/secretariaat/paramedische beroepen... Een ideale kans dus om te starten in een reeds bestaande praktijk, waarin je vanaf het begin inspraak kan hebben in de vormgeving en optimalisering van een modernere praktijkwerking!
 
Alle aspecten van huisartsgeneeskunde komen aan bod, met een uitgebreide geriatrische populatie maar ook verjonging van de patiënten door enkele nieuwe wijken in de buurt.
 
Bij interesse, kan je ons vrijblijvend contacteren voor een gesprek.

Telefoonnummer: 
016/480007
Resterene tijd: 9%
29/10/2017 (1 week)