Collega gezocht

Resterene tijd: 11%
05/04/2018 (1 week)

Ik zoek een enthousiaste collega voltijds, of deeltijds, voor associatie. Ik werk als solo-arts in Sint-Pieters-Leeuw sinds 2011. Gezien de praktijk een exponentiële groei kende en ik ondertussen mama ben van 2 kindjes, zoek ik een collega. Ik wens hiermee opnieuw meer tijd voor mijn patiënten te hebben en een betere work-life balance te hebben.

Ik gebruik als EMD Care connect, ik beschik over een elektronische agenda (SANMAX) en een telesecretariaat (SOLUTEL).

Sint-Pieters-Leeuw is een semi-rurale gemeente en maakt deel uit van een impulseo gebied.

De praktijk heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie van zeer jong tot zeer oud. Ik werk volledig op afspraak. Er zijn weinig huisbezoeken. Er is een georganiseerde weekwacht: op maandag, dinsdag en donderdag van 19u tot 8u, op woensdag en vrijdag vanaf 18u. U zal ongeveer één nacht per maand van wacht zijn. Er is een wachtpost voor weekends en feestdagen: Wachtpost Zennevallei. De wachten zijn hier shiften van 12u, maximaal 12 shiften per jaar. Meer weekendwachten doen is wel mogelijk indien gewenst.

Ikzelf doe ook consultaties bij kind en gezin, momenteel maximaal 2x/maand. Door met 2 te werken wordt er ook hiervoor een betere continuïteit voor de praktijk voorzien.

Indien u interesse heeft, mag u contact opnemen via: dr.ruche@1600spl.net of via 02/377.88.90

E-mail contactpersoon: 
Postcode: 
1600
Gemeente: 
Sint-Pieters-Leeuw
Provincie: 
Vlaams-Brabant
Functietitel: 
Huisarts
Voltijds/deeltijds: 
Voltijds
Deeltijds
Duur: 
Onbepaalde duur