2 enthousiaste huisartsen gezocht

Resterene tijd: 80%
02/10/2018 (1 maand)

Wij, Huisartsenpraktijk Die Prince, zoeken 2 jonge gedreven en dynamische huisartsen, om ons team te versterken en uit te bouwen. Wij werken met 3 vaste huisartsen, een fulltime  praktijkassistente, een praktijk verpleegkundige en 2 psychotherapeuten. De patiënten kunnen een afspraak maken via de praktijk assistente of via ons online afsprakensysteem.

Onze praktijk is uitgerust met een performant dossiersysteem, Health One. Wij hebben een gecomputeriseerd EKG systeem, spirometer en 24 u bloeddruk registratie. Er is eveneens een echografietoestel beschikbaar.

Wij hebben geregeld overleg met WG kruis en de diabeteseducator. Wij hebben een grote migranten populatie die voor ons een uitdaging vormt om voor deze mensen optimale zorg te kunnen bieden.

Zoals jullie zien een ganse uitdaging, maar anderzijds zeer boeiend werk.  Alle samenwerkingsvormen zijn bespreekbaar.  Wij hopen dat wanneer de 2 seniorartsen binnen enkele jaren op pensioen gaan, deze bloeiende huisartsenpraktijk kan verder gezet worden.

 

Naam contactpersoon: 
koenraad Cornelli
E-mail contactpersoon: 
Telefoonnummer contactpersoon: 
+32478216668
Postcode: 
8400
Gemeente: 
OOSTENDE
Provincie: 
West-Vlaanderen
Functietitel: 
Huisarts
Voltijds/deeltijds: 
Voltijds
Duur: 
Onbepaalde duur